Gyakran ismételt kérdések

Mitől természetes és kézműves a Szappanvilágban készült szappan?

A szappankészítésünk alapelve, hogy nem használunk szintetikus anyagokat annak érdekében, hogy a szappanjaink minél feltűnőbbek vagy túlságosan illatosak legyenek. A természetesség abból adódik, hogy a termékeink készítése során arra törekszünk, hogy a benne lévő növény természetben is előforduló illatát és bizonyos esetekben színét adjuk a szappannak. Ezt a fajta természetes törődést a bőrünk fogja leghatásosabb módon meghálálni.

A ma nagy divatszóként ható kézművesség óhatatlanul a szappanunk védjegye, mert minden egyes darabot egyedileg mi öntünk formába, ellenőrizzük az érési folyamat alatt, majd nem utolsó sorban mi csomagolunk be és indítjuk útra Hozzád.

Milyen alapanyagokat használtok?

Kivétel nélkül az összes Szappanvilágban készült szappan alapja az olívaolaj. Ennek mértéke szappanonként változó, de arról biztosíthatunk, hogy a jótékony hatásait bármely termékünk használatával érezni fogod.

Az olívaolaj mellett szeretjük shea vajjal, kókuszvajjal és szőlőmagolajjal is gazdagítani a szappanjainkat. Ezeken kívül is használunk kiegészítő olajokat, amelyek listáját megtalálod a szappanjaink adatlapján feltüntetve.

Kedvezőtlen ökológiai hatása miatt pálmaolajat nem használunk a termékeink készítése során, ezzel is téve a környezetünk megóvásáért. Ha Szappanvilág szappanokat használsz, akkor egyúttal Te is támogatod ezt az emberiség számára létfontosságú kezdeményezést.

Hogyan tároljam a szappanokat?

A legfontosabb dolog a szappanok tárolásánál az, hogy ne érje őket víz, amikor épp nem használod őket. Praktikusan ez azt jelenti, hogy olyan szappantartót javasolunk számodra, amely rácsos (anyaga lehet fa, műanyag, kerámia stb.), azaz a víz le tud peregni a szappanról, így meg tud száradni. Ezzel a kis trükkel meg tudod hosszabbítani a szappanok élettartamát.

Hogyan használjam a szappanjaitokat?

A jelenlegi kínálatunkból egyedül a Lautus szappan az, amelyet kifejezetten arcbőrre ajánlunk erős tisztító hatása miatt. A többi szappan az egész tested ápolását és kényeztetését hivatott ellátni napi rendszerességgel. Visszajelzésekből tudjuk, hogy a korábban mesterséges készítményeket használók bőre selymesebbé és puhábbá változott, miután a Szappanvilág termékeit kezdték el használni.

Van kifejezetten zsíros és pattanásos arcra szappanotok?

Igen, a Lautus szappanunk az, amely erre lett kitalálva. Zöldagyag tartalma kiválóan alkalmassá teszi a mély tisztításra a szappant, amellyel a zsírosodást és a pattanásokat háttérbe tudod szorítani. Használatát alkalomszerűen javasoljuk.

Hogyan tudom átvenni a szappanokat?

Jelenleg három átvételi módot tudunk biztosítani a szappanok átvételére.

1) Pick Pack ponton

240 település több mint 700 pontjára tudjuk pár munkanapon belül eljuttatni a csomagod. Az átvételi pontra való megérkezést követően 5 munkanap áll a rendelkezésedre, hogy átvedd a várva várt szappanokat. Ide kattintva keresheted meg a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pontot.

A kiszállítás díját a megrendelés értékétől függően az alábbi felsorolás foglalja össze:

1 100 Ft-ig: 890 Ft

1 101 Ft és 1 979 Ft között: 390 Ft

1 980 Ft-tól: INGYENES

2) Házhozszállítással

A megrendelésed leadásától kezdődően 3-5 munkanapon belül eljuttatjuk Neked a csomagodat az ország bármely pontjára. Kérünk, hogy a megrendelés során Szállítási címnek azt a helyet add meg, ahova kéred a csomagot.

A díjszabás az alábbiak szerint alakul:

Fixen: 1 290 Ft

3) Személyes átvétel a 1172 Budapest, Naplás út 83. vagy a 1134 Budapest, Dévai utca 6. számnál

A megrendelés leadását követően felvesszük Veled a kapcsolatot időpontegyeztetés végett.

A díjszabás az alábbiak szerint alakul:

A rendelés összegétől függetlenül: INGYENES

4) Levélpostai küldeményként

A megrendelésed leadásától számított 2-5 munkanapon belül eljuttatjuk Neked a csomagodat az általad megadott címre légpárnás borítékban, ezért kérünk, hogy a megrendelés során Szállítási címnek azt a helyet add meg, ahova ténylegesen kéred a csomagot. Kizárólag bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással tudsz fizetni, ha ezt a szállítási módot választod.

A díjszabás az alábbiak szerint alakul:

1 980 Ft alatt: nem tudunk küldeni

1 980 Ft-tól: INGYENES

Lehetek viszonteladó?

Először is köszönjük, hogy Te is hiszel a Szappanvilágban. Megkeresésedet örömmel fogadjuk a info@szappanvilag.hu email címen, illetve a +36 70 251 3252-es telefonszámon, ahol egyeztetünk Veled a részletekről. Reméljük, hogy a segítségeddel egyre több ember számára elérhetővé tudjuk tenni a Szappanvilágban készült szappanokat.