Rólunk

Kik vagytok?

Kata

Kata

Egy kis családi összefogás eredményeként létrejött csapat, amely a fejébe vette, hogy olyan kézzel készített szappanokkal segít másokon, amelyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek és a kedvező élettani hatásuk miatt a kis és nagy családok életének mindennapi részévé válnak.

A családi műhelyünk megtestesült motorja Kata, aki a szappanokkal való kísérletezéstől a kész szappanok becsomagolásáig minden pillanatban jelen van és felügyeli azt.

Miért kezdtetek bele?

A mi szappanos történetünk a családunk legfiatalabb leányával (Dorka) kezdődött. Ő volt az oka – egész pontosan a tejfehérje allergiája okozta bőrszárazság, ekcéma – annak, hogy nekiláttunk több mint 5 évvel ezelőtt saját készítésű, természetes szappanok előállításának. Manapság már nem hat újdonságként a tény, hogy Európában nyolcvanmillió ember küzd valamilyen allergiás betegséggel.

Mivel az allergia kialakulását nem tudtuk befolyásolni, ezért az étrenden és a bőrápolásban kellett változtatnunk.

Napjainkban egyre népszerűbbé válik természetes szappannal mosakodni, hajat mosni, sőt mosószert készíteni. Szerencsére egyre többen gondolják úgy, hogy a természetes tisztálkodás igenis kihat a szervezetünkre és a bőrünkre egyaránt. Nem utolsó sorban a természetkárosító hatást is csökkentjük a természetes szappanok használatával, hiszen ezek az anyagok biológiailag lebomlanak.

Milyenek a szappanjaitok?

Sok próbálkozás után ma már bátran ki merjük jelenteni, hogy kizárólag olyan szappanokat készítünk, amelyek az egész család számára megoldást jelentenek bőrünk ápolására a természetesség és vegyszermentesség jegyében. Nem beszélve azokról az illatokról, amelyeket a szappanjainkba zárunk azzal a nem titkolt céllal, hogy a tisztálkodás során ne csak a bőrünket kényeztessük, hanem más-, illetve mások érzékszerveit. 🙂

A Szappanvilág termékeinek mindennapos használata reméljünk, hogy másoknak is legalább akkora örömöt jelent, mint amekkorát nekünk!